*Koorene kanasupp 2 kanafileed 1 punane paprika porrut brokkolit 1 porgand 2 küüslauguküünt vett 2 pakki merevaiku kanamaitseainet, soola peterselli, tilli Prae kanafilee pannil, lisa ribadeks lõigatud porgand ja purustatud küüslauk. Vala praetud segu potti ja lisa vesi, tükeldatud brokkoli, paprika ja porru. Keeda 15 minutit ning sega sisse merevaik. Maitsesta soola ja kanamaisteainega. Kaunistamiseks sobivad petersell ja till. Kes soovib, võib lisada veel krevette, lillkapsast ja muud põnevat. *Punane kana-köögivljasupp 300 g kanahakkliha 1 sibul 1 pakk köögiviljasegu 1 purk itaaliapärast tomatikastet mõned kartulid soola, pipart Koori kartulid, tükelda, pane veega potti ja pliidile. Lisa ka veidi soola. Kui vesi on keema tõusnud, lisa köögiviljasegu. Prae kana hakkliha ja tükeldatud sibul, lisa ligi kolmveerand purki tomatikastet, sega veidi ja tõsta pann pliidilt. Kui köögiviljad on pehmed, lisa supile hakklihasegu. Maitsesta soola, pipraga. *Vürtsikas nuudliroog 300 g kanahakkliha 1 suur sibul 2 küüslauguküünt 1 tl punase karri pastat porgandit 2-3 spl sojakastet 2 pakki kiirnuudleid Tükelda sibul ja küüslauk ja pane koos karripastaga pannile, kuumuta kergelt läbi. Lisa kanahakkliha, prae läbi. Vahepeal pane kiirnuudlid koos soolaga kaussi ja vala keev vesi peale, paari minuti pärast tõsta nuudlid välja. Kana hakklihale lisa tikusuurusteks tükkideks hakitud porgandid (igaüks võib porgandit panna oma soovi järgi), prae segades ligi minut. Lisa sojakastet, kuumuta veidi, lisa nuudlid ja sega.